TERMENI ȘI CONDIȚII FOLOSIRE PORTAL

UTILIZAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ UTILIZATORII AU CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE MAI JOS.

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați direct prin intermediul site-ului sau la adresa de e-mail contact@startup-office.ro.

În acest document “Startup-Office” este reprezentat de Startup-Office S.R.L. cu sediul în: Cluj- Napoca, jud. Cluj, înregistrată în Registrul Comerțului Cluj.

Folosirea site-ului Startup-Office, presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor de mai jos. Termenii și condițiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul portalului, fără notificare prealabilă. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare ale Serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, Utilizatorii pot să înceteze accesarea site-ului.

Startup-Office oferă Utilizatorilor, prin intermediul secțiunilor sale, posibilitatea de a înființa o firmă online, prin generarea documentelor necesare la Oficiul Registrului Comerțului, precum și alte servicii de asistență, informare, intermediere și organizare pentru diferite activități de completare/ editare de documente adresate profesioniștilor, atât persoanelor fizice autorizate din România, cât și altor persoanelor juridice. Serviciile, inclusiv orice actualizări, îmbunătățiri, caracteristici noi, și/sau adăugarea unor proprietăți noi, intră sub incidența Termenilor și Condițiilor. Pentru fiecare serviciu, urmați pașii din formularele generate, completați informțiile/datele solicitate prin formularul de comandă. Aceste informații necesare pentru editarea corectă a documentelor, nu vor fi transferate terților. Startup-Office nu poate fi responsabilă legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi cauzate de informații eronate.Informațiile se pot modifica în orice moment și nu se poate da nici o garanție cu privire la caracterul complet sau actual al informațiilor furnizate.  Startup-Office nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe site-ul Startup-Office.

Startup-Office depune toate eforturile pentru a oferi informații actuale privind serviciile și produsele sale și pentru a actualiza conținutul Site-ului. Startup-Office nu garantează că Site-ul nu va conține anumite erori, dar va încerca să remedieze aceste erori în cel mai scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor. Startup-Office însă nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori ca urmare a unor decizii bazate pe orice informație furnizată prin intermediul Site-ului.

Startup-Office nu își asumă nicio răspundere în cazul în care unele informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu își asumă nicio răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor publicate sau existente pe site. Utilizatorii vor folosi informațiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor/informațiilor sau a documentelor furnizate, utilizatorii acceptă că Startup- Office va fi absolvit de orice răspundere.

Prețurile pentru serviciile oferite on-line, sunt afișate pe site, exprimate in RON. Prețurile afișate pot fi modificate fără o notificare prealabilă pe site-ul www.startup-office.ro

Plata online pe Site-ul Startup-Office se face pentru fiecare Generare de documente. Orice tentativă de fraudă va fi sancționată.

După completarea formularului de înregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont și o parolă pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra numelui de cont/adresei de e-mail și a parolei asociate. De asemenea, Utilizatorul este în întregime responsabil de toate activitățile și informațiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. Startup-Office nu își asumă nicio responsabilitate față de eventualele consecințe apărute în cazul accesării neautorizate a contului/adresei de e-mail de către persoane terțe, din orice motive.

Startup-Office nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ui nu pot fi accesate, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau organizatorice.

Întreaga răspundere de orice natură pentru informațiile care sunt prezentate/transmise pe Internet de către utilizator în contul său de pe site, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, aparține în exclusivitate utilizatorului.

Acest site internet (exclusiv site-uri ale terțelor părți spre care există legături) este controlat de către Startup-Office. Prin accesarea acestui site, utilizatorul acceptă că acești termeni și orice dispută legată de ei sunt guvernate și interpretate în concordanță cu legile României, iar utilizatorul admite să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor competente din Cluj Napoca, România. Startup-Office nu oferă nicio asigurare că conținutul acestui Site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuală) altor țări în afara României.

Am citit cele enumerate mai sus și declar că sunt de acord cu Termenii și condișiile enumerate mai sus.